Fa més de cent anys, els pares van construir aquesta casa a la zona del Puó a Sant Jaume d’Enveja, al cor del Delta de l’Ebre. Una casa de camp que ara hem recuperat amb la màxima autenticitat per tal de donar a conèixer com es vivia al Delta fa un segle i per a que en gaudiu amb tota les comoditats. Des de la casa s’accediex amb facilitat al riu i al Passeig Fluvial, perfecte per fer passejos en bicicleta. Les platges no disten més de 10 minuts en cotxe.

 

Casa Xanet és una casa àmplia, amb capacitat de dues a deu persones. Té una gran sala menjador amb llar de foc, televisió i aire condicionat. Disposa de cuina amb menjador, totalment equipada.

A l’exterior hi ha un espaiós jardí amb barbacoa i dutxa, porxo, espai de jocs pels nens, jardí i fins i tot un petit gallinar. Podreu tastar ous frescos acabats de pondre!!!

 

Casa Xanet es lloga equipada amb llencols i tovalloles i tot el necessari a la cuina. També hi trobareu tot l’imprescindible per a la vostra estada (paper de cuina, de WC, sucre, sal, oli, cafè…), per un parell de dies. 

 

Wifi gratuit a tota la casa